Iris, Coco, Pact și Semnal M au cântat pentru a-l salva pe paramedicul clujean Florin Benea. Peste 800 de clujeni au participat la concert



Peste 800 de persoane s-au strâns, luni seara, la concertul caritabil desfășurat la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca, destinat colectării fondurilor necesare tratamentului de specialitate pentru plutonierul major Florin Benea, paramedic pompier în cadrul SMURD Cluj.

Conform reprezentanților ISU Cluj, ”fundaţia IRIS s-a alăturat demersurilor iniţiate în tot acest timp pentru susţinerea colegului nostru şi a organizat un spectacol extraordinar”. În cadrul concertului au evoluat formaţiile autohtone de muzică rock IRIS, COCO, PACT şi SEMNAL M”.

La eveniment a fost prezentă şi soţia lui Florin, care a primit din partea componenţilor trupelor nominalizate un tricou personanalizat cu semnăturile lor, pentru a-i încuraja şi a le reaminti că nu sunt singuri pe acest drum.

Sumele donate până în prezent de către toţi cei care au manifestat empatie şi solidaritate cu paramedicul clujean au depăşit 100.000 de euro, din cei 150.000 necesari intervenţiei chirurgicale de specialitate.

Comentarii Facebook