Duminica 28 Aprilie

Ipoteză înfiorătoare în cazul crimei dintr-un cimitir din Cluj, unde a fost găsit un corp incinerat. Cine sunt suspecții


Un cadavru carbonizat a fost descoperit duminică seara în apropierea localității Tureni din județul Cluj. Rămășițele umane au fost ridicate și duse la IML Cluj pentru a se stabili cauza decesului, iar polițiștii au demarat o anchetă. 

Totul pare a fi o încercare de a distruge urmele unui omor, însă victima nu a putut fi încă identificată. Se suspecteaza însă că totul ar fi fost o crimă între un grup de asiatici, scrie dejeanul.ro.

Amintim că, la data de 9 iulie, în jurul orei 18.00, polițiștii au fost sesizați despre faptul că într-o zona din proximitatea localității Tureni ar fi fost găsit un cadavru uman, care ar fi ars.

În baza sesizării, s-a constituit o echipă operativă, formată din polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului Criminalistic și Secției 9 Poliție Rurală Turda, care au constatat că aspectele sesizate se confirmă.

Pentru stabilirea cauzei decesului, cadavrul a fost ridicat și transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca, unde va fi efectuată expertiza medico-legala.

Comentarii Facebook