Vineri 18 Octombrie

Învățătoarea din Cluj, care și-a UMILIT elevii, a revenit la catedră - AUDIO

 

Învăţătoarea Monica Chiorean, de la Liceul de Muzică din Cluj, condamnată pentru că și-a jignit elevii, a revenit la catedră.

 

Învăţătoarea a fost condamnată de Judecătoria Cluj-Napoca, la cinci luni de închisoare cu amânarea aplicării pedepsei timp de doi ani, dar se va întoarce să predea pentru că instanța nu i-a interzis acest lucru. 

 

Monica Chiorean a fost suspendată în luna octombrie, dar acum directorul liceului a anunțat că învățătoarea va reveni la catedră.

 

După izbucnirea scandalului, trei elevi au fost retrași de la această școală, iar alții amenință că vor face la fel. 

 

Învăţătoarea a deschis și ea un proces civil la Tribunalul Cluj prin care contestă decizia de suspendare a contractului de muncă, scrie Digi24.  

 

Știri de Cluj a obținut în ianuarie 2015 o astfel de înregistrare audio, în care învățătoarea Monica Chiorean își varsă nervii pe un băiețel de 7 ani, din clasa întâi. La final îi instigă și pe ceilalți elevi să îl umilească în fața clasei, pentru a-l ”trezi”. Culmea, pe finalul înregistrării se poate auzi cum elevul răspunde, timorat, întrebărilor profesoarei și face calculele matematice cerute.

 

Mă tu ești nebun la cap, unde dracu ai văzut, de ce scrii zero mă băiatule? Pune zero la rezultat. Mă tu ești normal la cap? Mă tu ești normal la cap, tu ești întreg? Unde dracu ai văzut pus acolo? Tu nu ești în stare să urmărești o dată cu noi? Mă tu ești normal, mă băiatule (profesoara începe să ridice tonul)? Tu nu îți poți reveni la ritmul colegilor tăi? Du-te naibii în pregătitoare. Du-te în grădiniță. Pleacă în pregătitoare! Incapabil să te concentrezi. Toți sunt acolo (n.red. fac bine), dar el e pe nicăieri. A scris trei imbecilități pe prima coloană. Mă băiatule, tu ești întreg? Unde îți stă mă capul? Vino dracului la catedră să te păzesc ca pe un copil mic. Jumătate de creier ce esti! Adu-ți scaunul să fii supravegheat ca bebelușii. Bebeluș!”, a strigat profesoara timp de aproape 2 minute.

 

Ascultă AICI înregistrarea.

Comentarii Facebook