Duminica 27 Septembrie

Intervenție dramatică la Tureni, jud. Cluj! Un bărbat a murit după ce a fost prins sub un mal de pământ: Am săpat și cu mâinile goale - VIDEO


O autospecială, un echipaj SAJ și două buldoexcavatoare din cadrul primăriei Tureni acționează în aceste momente pentru a scoate un bărbat surprins sub un mal surpat de pământ, la o adâncime de cca 4 m.

Bărbatul era în stare de inconștiență, în momentul sosirii pompierilor, și era acoperit de pământ până la nivelul gâtului.

Solicitarea a fost realizată în jurul orei 20.30, iar evenimentul s-a produs între localitățile Tureni și Petrești, anunță ISU Cluj. Din păcate bărbatul nu a mai putut fi salvat, în cida eforturilor disperate ale pompierilor. 

Bărbatul, de cca 40 de ani, a fost scos de sub pământ, însă acesta prezenta rigiditate cadaverică, astfel încât nu au putut fi aplicate manevre de resuscitare. Buldoexcavatoarele au fost utilizate pentru a stabiliza malurile șanțului, iar pompierii au acționat cu lopeți, o mistrie și chiar cu mâinile goale pentru a putea extrage bărbatul de sub pământ”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriș.

.

Comentarii Facebook