Inconștienți la volan! Fac drifting in parcarea de la Polus la ora la care mall-ul este deschis - VIDEO

 

După primii fulgi de zăpadă, driverii clujeni au ocupat parcarea de la Polus Center unde și-au etalat "talentele". Mai multi tineri au venit cu masinile in parcarea de la Polus in seara zilei de 4 decembrie imediat ce au cazut primii fulgi de zapada, pentru a se distra facand drift-uri.

 

Prima "tentativa" de distractie a fost in parcare in dreptul intrarii spre Carrefour, printre masinile care circulau sau stationau in parcarea mall-ului. Intucat era destul de aglomerat, dupa ceva vreme, tinerii s-au mutat cu masinile in parcarea din dreptul intrarii la Dechatlon unde erau mult mai putine autoturisme parcate. Totul se intampla in jurul orei 18.00, ora la care la mall erau suficienti clienti. A fost nevoie sa vina la fata locului o masina de politie care a stat de paza ca tinerii sa inceteze acrobatiile auto.

 

Desi politistii stateau in masina cu semnalele luminoase pornite, tinerii nu au cedat foarte repede si au stat si ei afara din masini si asteptau practic plecarea politistilor. Acestia au ramas la fata locului pana aproape de ora inchiderii mall-ului.  

Comentarii Facebook