Joi 2 Februarie

Incendiu violent la Făget. O bunicuță curajoasă a încercat să stingă focul-FOTO


O clujeancă în vârstă de 80 de ani a încercat să stingă flăcările de la un garaj pe strada Liviu Rusu, lângă pădurea Făget, și a ajuns la spital. Un piroman a dat foc vegetației și a aprins un garaj. Focul nu s-a extins datorită intervenției rapide a pompierilor.

Pompierii din cadrul Detașamentului 2 au intervenit la un incendiu care a afectat un garaj pe strada Liviu Rusu din Cluj-Napoca. Apelul de urgență a fost primit în jurul orei 14:15, iar pompierii s-au deplasat la fața locului cu două autospeciale. De asemenea, în sprijin a fost trimis și un echipaj de terapie intensivă mobilă. În momentul în care pompierii au ajuns la intervenție, flăcările ardeau generalizat atât la acoperișul garajului, cât și în interior. Acestea s-au propagat de la un incendiu de vegetație. Încercând să stingă focul, o femeie în vârstă de 80 de ani a suferit arsuri la nivelul membrelor superioare”, anunță ISU Cluj. 

În cele din urmă, femeia a fost transportată la spital de către echipajul SMURD, fiind conștientă și cooperantă. Intervenția pompierilor s-a încheiat în urmă cu puține momente.

Comentarii Facebook