Incendiu pe rampa de la Pata Rat! Un buldozer a luat foc in timpul interventiei


Rampa de gunoi de la Pata Rat a luat foc si arde de cateva ore. Neglijenta apartine si lucratorilor societatii care administreaza rampa pentru ca nu au chemat pompierii.

"Cei de la rampa au vrut sa gestioneze situatia pe cont propriu. Au intrat cu buldozerele pe rampa, dar un utilaj s-a blocat si a luat foc. Vantul puternic a facut ca focul sa se propage cu viteza si pana la urma am fost chemati noi ca sa stingem focul. Inca mai ard gunoaiele si s-ar putea sa mai arda mocnit inca o saptamana, pentru ca focul este in adancime", a declarat purtatorul de cuvant al ISU Cluj, inspectorul Andrei Biris.

 
Incendiul a izbucnit pe vechea rampa, care a fost inchisa in iunie 2010 conform prevederilor UE. Zona ar fi trebuit sa fie neutralizata si acoperita cu pamant, dar contractul pentru amenajarea fabricii de gunoi a fost incheiat de Consiliul Judetean Cluj numai in martie.

 

"Cineva a dat foc la vegetatie. Circulatia este sub control. Cateva ore a fost afectata centura Valcele - Apahida. Am avut un incident si cu buldozerul care lucreaza la stingerea incendiului. A luat foc", a declarat Eugen veres, administratorul rampei de la Patra Rat, la emisiunea Stiri de Cluj LIVE.

Comentarii Facebook