Un camion încărcat cu un stup de albine a luat foc, într-un sat din Cluj. Au intervenit pompierii - FOTO


Un camion încărcat cu stupi de albine a luat foc, în jurul orei 13:00, 13 iune. 

Incendiul a avut loc în satul Vlaha, comuna Savadisla. 

Pompierii din cadrul Punctului de Lucru Florești, au intervenit cu două autospeciale, pentru luarea măsurilor necesare pentru stingerea incendiului. 

"Pompierii din cadrul Punctului de Lucru Florești intervin în aceste momente pentru stingerea unui incendiu care a cuprins un autocamion încărcat cu stupi pe raza localității Vlaha. La fața locului acționează două autospeciale, nu este pericol de extindere și nu sunt înregistrate persoane care să solicite consult medical." - au transmis reprezentanții ISU Cluj.

camion-in-flacari.jpg

"Pompierii din cadrul Punctului de Lucru Florești și a Detașamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit în această după-amiază pentru stingerea flăcărilor care au cuprins un autocamion încărcat cu peste 50 de stupi de albine, la ieșire din localitatea Vlaha, comuna Săvădisla.

La fața locului au acționat două autospeciale pentru stingerea incendiilor și, preventiv, un echipaj SMURD.
În momentul sosirii echipajelor operative, remorca autocamionului era cuprinsă în totalitate de flăcări, iar cea mai mare a albinelor roiau în jurul autocamionului.
Intervenția a fost îngreunată de intensitatea flăcărilor și de albinele nestăpânite care zburau în jurul camionului.

Din păcate, cea mai mare parte a stupilor a fost distrusă de flăcări și căldura intensă degajată. Pompierii au acționat aproximativ două ore asupra focului, fiind evitată propagarea acestuia mai departe de limitele în care a fost găsit. În urma cercetărilor preliminare a rezultat că incendiul a pornit de la o defecțiune a instalației electrice a autocamionului," au mai precizant reprezentanții ISU Cluj.

Comentarii Facebook