Duminica 28 Aprilie

Incendiu la un bloc cu 10 etaje din Mănăștur, Cluj-Napoca! Pompierii, nevoiți să forțeze ușa unui apartament, locatarul adormise


Pompierii clujeni au intervenit noaptea trecută la un inceniu ce a cuprins apartamentul unui bloc din Mănăștur. Din primele date, locatarul unui apartament a uitat o plăcintă în cuptor. Clujeanul adormise de ore bune, astfel pompierii alertați de vecini au fost nevoiți să spargă ușa pentru a pătrunde în imobil.

Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca au fost solicitați să intervină în această noapte după ce au fost sesizate degajări de fum ce ieșeau dintr-un apartament situat la etajul 3 al unui bloc de locuințe cu 10 etaje, de pe Aleea Parâng din municipiul Cluj-Napoca.

La fața locului s-a constatat, după ce s-a pătruns în apartament prin forțarea ușii, faptul că locatarul apartamentului uitase o plăcintă în cuptor și adormise de mai multe ore.

Bărbatul, ce prezenta suspiciuni de intoxicare cu fum, a fost evacuat de către pompieri și i-a fost acordată asistență medicală de către echipajul SMURD. Totodată a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate”, transmite ISU Cluj.

Din fericire, nu au fost necesare măsuri de evacuare a altor persoane din blocul de locuințe, iar arderea s-a manifestat doar în cuptorul mașinii de gătit, fără a se extinde la alte obiecte din apartament.

Foto: Imagine cu caracter ilustrativ

Comentarii Facebook