Luni 20 Martie

Incendiu la Spitalul Municipal Turda: Pompierii au găsit mai multe încăperi inundate de fum. O femeie cu arsuri, transportată la spital!


Pompierii clujeni intervin în aceste momente la Spitalul Municipal Turda. Din primele informații, printr-un apel a fost anunțat faptul că iese fum dintr-o încăpere situată la etajul 2 al Policlinicii. Pompierii ajunși la fața locului au găsit mai multe încăperi inundate de fum.

Am primit un apel care a anunțat faptul că iese fum dintr-o încăpere situată la etajul 2 al Policlinicii din Spitalul Municipal Turda. La fața locului s-au deplasat două autospeciale, o autoscară și un echipaj SAJ. În momentul sosirii la fața locului pompierii au găsit mai multe încăperi inundate cu fum, în aceste momente se face recunoașterea de către echipajele de pompieri. Nu sunt anunțate până în acest moment persoane rănite.”, anunță ISU Cluj.

Update

Au ars mai multe deșeuri de materiale plastice  dintr-un coș situat într-o încăpere a laboratorului  policlinicii din Spitalul Municipal Turda. Arderea acestora a generat degajări puternice de fum în zona laboratorului. 

O femeie s-a autoevacuat din spațiile respective, până la sosirea pompierilor, și a primit îngrijiri de la echipajul SAJ. Aceasta a fost transportată la CPU Turda în stare de conștiență și cooperantă, cu suspiciuni de arsuri la nivelul mâinilor și antebrațelor.

Flăcările au fost stinse cu mijloacele de primă intervenție, stingătoare, până la sosirea pompierilor, de către personalul spitalului. Nu au fost necesare alte măsuri suplimentare de evacuare din spațiile unității sanitare.”, anunță ISU Cluj. 

Comentarii Facebook