Incendiu la Rampa de gunoi de la Cluj! Flăcările s-au întins pe un hectar VIDEO/FOTO


Un incendiu a izbucnit, sâmbătă seară, la rampa de gunoi de la Pata Rât, flăcările cuprinzând o suprafața considerabilă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Cluj, inițial au fost trimise trei autospeciale de stingere la fața locului, însă acestea nu au putut face față.

Pompierii au mai trimis două autospeciale la rampa de gunoi, deoarece flăcările s-au extins pe o suprafață de aproape un hectar.

Incendiul era vizibil de la mare distanță, după cum se poate vedea și în filmarea realizată de un cititor al Știri de Cluj.

 

Pompierii acționează și la această oră pentru stingerea completă flăcărilor, cu șase autospeciale de stingere.

 

În continuare se acționează cu cele șase autospeciale. Din cauza naturii materialelor este foarte periculos ca acestea să fie mutate astfel încât să se ajungă la focarul incendiului, undeva la bază. De asemenea sunt materiale care sunt periculoase și pentru oamenii noștri, așa că se poate lucra doar de deasupra și trebuie folosită suficient de multă apă încât să se infiltreze până la bază și să se poată stinge”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.

 

După ce operațiunea de stingere va fi finalizată pompierii vor stabili și o cauză probabilă de la care a pornit incidentul.

 

Comentarii Facebook