Miercuri 24 Aprilie

Incendiu la Iulius Mall Cluj. UPDATE: Mall -ul a fost evacuat și închis câteva ore

 

Un incendiu a izbucnit în parcarea din subteran a Iulius Mall, în jurul orei 14.00.

 

Conform ISU Cluj arde un generator și parcarea este învăluită în fum. 

--------------------------------------------------------------------------------

UPDATE (14.40)

 

Un generator din parcarea subterană avea o izolație din vată minerală, care s-a aprins. Vata minerală era pe post de izolator. Focul a fost stins rapid, dar a generat un fum dens care s-a propagat în toată parcarea. De asemenea, s-a extins prin instalatia de ventilare a mall - ului și în zona magazinelor”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriș.

---------------------------------------------------------------------------------

UPDATE (15.00)

 

A fost o pană de curent la ora 12.45. Numai în Auchan mai era curent, dar în restul mall -ului nu, astfel că nu prea mai erau oameni. S-a pornit generatorul, iar după o perioadă de funcționare s-a supraîncălzit și a luat foc tubulatura. S-au evacuat clienții si personalul din tot mall -ul. 

 

Acest generator de curent electric deservea supermarketul Auchan. S-au verificat toate încăperile, iar până când nu va fi remediată problema mall -ul va fi închis”, a mai spus Andrei Biriș. 

-----------------------------------------------------------------------------------

UPDATE (15.40)

 

Menţionăm că a fost vorba despre o avarie la sistemul de alimentare cu energie electrică şi nu de un incendiu. Echipele de intervenţie sunt la faţa locului pentru remedierea rapidă a situaţiei. 

 

Deoarece, din cauza lipsei de curent electric, activitatea comercială în Iulius Mall a fost sistată, clienţii au părăsit incinta mall-ului. Menţionăm că niciun client nu a fost pus în pericol. Urmează ca, în cel mai scurt timp posibil, activitatea Iulius Mall să fie reluată după programul obişnuit”, au precizat reprezentanții Iulius Mall Cluj.

Comentarii Facebook