Joi 23 Martie

Incendiu în Vâlcele. Un bărbat plin de arsuri a ajuns la spital - FOTO


Un bărbat de 50 de ani a ajuns cu arsuri la spital, noaptea trecută, în urma unui incendiu care a cuprins o casă în localitatea Vâlcele.

În cursul nopții ce a trecut două autospeciale, o autoscară și un echipaj SMURD au fost alertate ca urmare a unui incendiu produs la o casă de locuit situată în localitatea Vâlcele.

Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 22.30, iar în momentul sosirii la fața locului au găsit o încăpere și acoperișul casei cuprinse de flăcări.

Incendiul a pornit din cauza unui reșou electric defect

Un bărbat de cca 50 de ani a fost consultat de către echipajul SMURD și a fost transportat la spital. Acesta prezenta arsuri la nivelul picioarelor, era în stare de conștiență și cooperant.

Flăcările au distrus cca 30mp de acoperiș și bunurile dintr-o încăpere. Intervenția pompierilor a durat mai bine de o oră și a limitat propagarea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite. Cercetările preliminare au stabilit că incendiul a pornit de la un aparat electrocasnic defect, respectiv un reșou electric, lăsat în funcțiune nesupravegheat”, a transmis ISU Cluj.

WhatsApp Image 2021-04-15 at 08.29.34 (1).jpeg

WhatsApp Image 2021-04-15 at 08.29.34.jpeg

Comentarii Facebook