Duminica 28 Aprilie

Incendiu în spatele Kaufland Mărăști. Nu s-a aprins depozitul, așa cum crede lumea - VIDEO


Un incendiu a izbucnit, marți seara, în spatele supermarketului Kaufland Mărăști. Cititorii ne-au semnalat ca ar arde depozitul, dar de fapt a fost un incendiu de vegetație uscată extins la conductele de termoficare.

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momente pentru stingerea flăcărilor care s-au extins de la un incendiu de vegetație uscată la termoizolația de pe conductele de termoficare pe strada Fabricii din municipiul Cluj-Napoca.

La fața locului intervin două autospeciale de stins incendii și o autoscară, care acționează pentru limitarea și stingerea flăcărilor.

În acest moment flăcările sunt sub control, nu există pericol de extindere, se lucrează pentru stingerea focarelor ascunse din termoizolația conductelor de termoficare.

Nu sunt anunțate persoane rănite până în prezent, însă o ambulanță SMURD a fost dislocată preventiv la locul intervenției.

Oamenii din supermarket nu au fost evacuați pentru că pompierii nu au considerat necesar, cu toate că formețele de intervenție erau pregătite pentru orice. La fața locului a fost prezentă și jandarmeria și poliția.

b9b30ac2-6ac1-4543-aeaf-607e6dc9ac31.jpege9295453-949e-44bc-8801-770ea2c5588e.jpeg

Comentarii Facebook