Incendiu în localitatea Mintiu Gherlii: O bucătărie a luat foc din cauza unui cuptor cu microunde


Pompierii clujeni au fost solicitați sâmbătă, 10 decembrie, la o intervenție în localitatea Mintiu Gherlii. Salvatorii au reușit să stingă flăcările care se manifestau într-o bucătărie înainte de a se extinde și spre alte încăperi ale locuinței. 

Pompierii dejeni au fost solicitați astăzi să stingă un incendiu care s-a manifestat în bucătăria unei case din localitatea Mintiu Gherlii. Apelul de urgență a fost primit la ora 14:10, iar la misiune au participat o autospecială cu apă și spumă și un echipaj SMURD. Incendiul s-a manifestat într-o bucătărie de 4/4 m, iar intervenția promptă a făcut ca flăcările să nu se extindă și la alte încăperi”, informează ISU Cluj.

Chiar și așa, incendiul a afectat un cuptor cu microunde, frigiderul, anumite porțiuni din parchet și pereții bucătăriei. Echipajul SMURD de la Gherla a consultat o femeie de 48 de ani, care nu a fost transportată la spital. Cel mai probabil incendiul a pornit de la un scurtcircuit la cuptorul cu microunde”, au mai transmis reprezentanții ISU Cluj. 


Comentarii Facebook