Duminica 28 Aprilie

Incendiu în Gherla! Un garaj a luat foc din cauza unui redresor folosit pentru încărcarea bateriei mașinii


Pompierii din cadrul Punctului de Lucru Gherla intervin în aceste momente cu o autospecială de stins incendii pentru lichidarea flăcărilor care au cuprins un garaj de pe strada Plopilor din municipiul Gherla. 

În momentul sosirii la fața locului, pompierii au găsit garajul și un autoturism parcat în interiorul acestuia cuprinse de flăcări. Intervenția echipajelor operative au limitat extinderea focarelor mai departe de limitele în care au fost găsite. Până în prezent nu au fost persoane care să solicite consult medical.

Alături de pompierii din cadrul Punctului de Lucru Gherla intervine și o autospecială de stins incendii din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Gherla.

„Pompierii au stins flăcările, după ce au reușit să tragă afara autoturismul din garaj, astfel încât incendiul nu s-a extins mai departe de limitele în care a fost găsit.

Nu au fost persoane care să solicite consult medical, iar din cercetările preliminare a rezultat faptul că incendiul a pornit de la un redresor folosit pentru încărcarea bateriei mașinii”, transmite ISU Cluj.

Comentarii Facebook