Incendiu de mari proporții la un depozit din Răscruci FOTO

Un incendiu a izbucnit, duminică seară, la un depozit de semințe din localitatea clujeană Răscruci.

"Alarma a fost dată în jurul orei 18.20 și au fost dislocate pentru a interveni patru autospeciale pentru stins incendii, din două subunități ale ISU Cluj, și una a Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din Bonțida", informează ISU Cluj.


În momentul sosirii pompierilor, flăcările cuprinseseră deja în totalitate clădirea cu două nivele și cu o suprafață de cca 400mp. Arderea se manifesta generalizat cu posibilitatea de extindere a focului la un fânar și la casele situate în imediata vecinătate a depozitului.

Intervenția pompierilor a durat mai bine de cinci ore, fiind necesară prioritizarea protejării vecinătăților și a personalului implicat în operațiunile de stingere a acestuia.

Clădirea depozitului a fost distrusă în totalitate, împreună cu mai multe utilaje de sortat semințe și cca 150 kg de semințe.

Nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment, dar s-a evitat propagarea incendiului mai departe de limitele în care a fost găsit. Cauza incendiului este în curs de cercetare.

Comentarii Facebook