In Piata Unirii s-a lansat "Miscarea nationala de salvare a Romaniei" VIDEO


Protestatarii din Piata Unirii din Cluj-Napoca au asistat la lansarea Miscarii nationale de salvare a Romaniei, initiata de un grup de clujeni.

"Dorim sa punem in practica crearea unei miscari cetatenesti pe care o numim noi 'Miscarea nationala de salvare a Romaniei'. Avem un fel de manifest in care aratam ce s-a intamplat in ultimii 22 de ani, in care aratam ca aceste partide politice nu mai pot sa ne reprezinte, nu mai sunt grupuri cetatenesti, ci sunt grupuri de interese. Toate: PDL, PSD, PNL, UNPR si UDMR. Toate aceste partide nu au reusit sa aduca nimic bun pentru romani. Credem noi ca este momentul sa vina in fata alte persoane, cu alta educatie cetateneasca si cu alta moralitate si cu credinta in Dumnezeu", a explicat Danut Pop, presedintele comitetului de organizare a acestei miscari.

Acesta a mai explicat ca din miscare fac parte "oameni tineri, oameni profesionisti din toate domeniile: profesori, economisti, doctori. Motto -ul nostru va fi 'Omul sfinteste locul'. Discutam de aceasta miscare de 3 saptamani o luna, dar aici, in Piata Unirii, am discutat cu oamenii. Suntem pe punctul de a imparti foarte multe manifeste in Ardeal".

Comentarii Facebook