Sambata 21 Septembrie

În ciuda renovărilor, clujenii sunt nemulțumiți de felul în care arată zona malurilor Someșului: ,,Trotuar distrus, noroi peste tot spațiul verde”


Un clujean reclamă că deși malurile Someșului au fost renovate, unele zone se pare că au fost uitate de autoritățile locale. Un clujean se plânge că zona din apropierea dispeceratului CTP Grigorescu arată și mai rău decât înainte de lucrări, având trotuare și alei distruse și fiind plină de noroi.

,,Având în vedere investiția de modernizare a malurilor Someșului aș dori să vă supun atenției ultima porțiune de câteva sute de metri din capătul cartierului Grigorescu. Pe această distanță totul a rămas ca înainte, ba chiar a fost deteriorat pe parcursul organizării de șantier. 

Vă rog frumos să aveți în vedere și această suprafață de trotuar și spațiu verde de lângă dispeceratul CTP Grigorescu în vederea finalizării cu succes a investiției și modernizarea completă a tramei stradale. Trotuar distrus, noroi peste tot spațiul verde și o alee complet deteriorată de utilajele de mare tonaj”, le-a sesizat clujeanul autorităților locale. 

Poză cu caracter ilustrativ

Comentarii Facebook