”Îmi e puțină grețică”. Un clujean a cumpărat mici și când i-a gătit au ieșit viermii din ei. Problema e că a mâncat din ei - VIDEO


UPDATE

Cei de la Kaufland spun că nu au mai primit reclamații din partea altor persoane.

Ținând cont de data achiziției menționată pe bonul fiscal și a controlului intern de identificare, s-a constatat faptul că lotul respectiv nu mai este disponibil la raft în acest moment. De asemenea, pe durata comercializării produsului, nu au existat reclamații pentru acest produs.

Cazul a fost semnalat furnizorului și am implementat măsuri suplimentare de verificare a materiei prime folosită în ultima perioadă.

Subliniem că produsul era în termen de valabilitate și a venit însoțit de declarație de conformitate din partea furnizorului. Vă asigurăm că respectăm toate normele igienico-sanitare și toate conditiile de depozitare și vânzare, conform legii”, spun cei de la Kaufland.

-----------------

Un clujean a relatat cum a cumpărat mici de la Kaufland, i-a gătit și ce nu a mâncat a pus la congelator. Când i-a reîncălzit, surpriză, larvele de viermi au eclozat.

Mititeii au fost luați joi seara (se poate vedea ora pe bon) și au fost ținuți la maxim 2 grade in frigider pana vineri la amiază. I-am gătit în suc propriu (adică tigaie și de două ori scursă grăsimea de pe ei) aproximativ 25 de minute de gătit. Au fost întorși non-stop (mai ales ca-i carne tocată, e singura ce o iau din comerț, sub formă de mici și o gătesc mult). 

Am mâncat 5 atunci, iar ceilalți 5 i-am pus la congelator, la 20 - 30 de minute, după ce i-am gătit....Azi (marți, 12 iulie) am.zis să-i scot și să-i bag la microunde… Se pare că au eclozat (larvele de viermi)... Oare o să-mi iasă muște pe gură? Am reușit să bag la ghiozdan 1 mic jumate... Scuzați vocea, eram cu puțină grețica”, a relatat Marius.

Cluj: Pizza livrată cu muște în interior! Clientul a făcut plângere la Direcția Sanitar-Veterinară - FOTO

Uleiul din tigaie atinge chiar și 230 de grade Celsius, ceea ce ar trebui să omoare orice organism viu. 

293567815_10159196792937198_8948675482725643150_n.jpg

Comentarii Facebook