Imagini rușinoase pentru Clujul medical! Secțiile de Psihiatrie din Cluj-Napoca arată mai rău ca o pușcărie - VIDEO


Deputatul Emanuel Ungureanu reclamă gropile și lipsa asfaltului din curtea Clinicii de Psihiatrie, de pe strada Louis Pasteur, comparând locul cu o adevărată închisoare. 

Cratere în curtea secției de Psihiatrie a Spitalului Județean Cluj!

Cer noii conduceri a Spitalului Județean Cluj măsuri urgente de remediere!

Oamenii care au probleme psihice ar trebui să aibă un mediu cât mai prietenos cât timp sunt internați ori tranzitează zona.

În imaginile de mai jos puteți să vedeți și voi ce vede o persoană care face tranzitul între Secția de Psihiatrie și Secția de Neurochirurgie de la Spitalul Județean Cluj. Este o cale de acces plină de gropi și noroi pe care se află și un punct gospodăresc infect. Situația este identică cu cea de pe vremea fostei conduceri.

În această zonă găsim aruncați saci cu deșeuri”, a spus deputatul Emanuel Ungureanu.

Lucrurile sunt neschimbate de 30 de ani, cu toate că investiția necesară este probabil de numai câteva zeci de mii de lei, pentru asfaltare, realizarea de spații verzi și a unor puncte gospodărești retrase.

Cu siguranță că suma pentru această investiție este mai mică decât cea cheltuită pe câteva dintre mașinile medicilor parcate în curte. La fel de adevărat este că salariile acestora au fost mărite de 3 ori în ultimii ani și probabil nu au mai rămas și bani pentru pacienți.

Deputatul Ungureanu cere luarea unor măsuri, pentru că această curte arată la fel de rău cu noua conducerea, așa cum a arătat și cu vechea conducere.

Comentarii Facebook