Imagini DRAMATICE de la accidentul de pe Dorobanților! Șoferul a dat cu spatele și a lovit doi pietoni. Unul era un copilaș de 5 ani - VIDEO


Accidentul de pe Dorobanților, de miercuri după-amiaza, a fost unul dramatic. Un șofer a dat cu spatele și a lovit două persoane pe trecerea de pietoni. Între răniți este și un copil de cinci ani. 

Știri de Cluj prezintă mai jos imagini surprinse la câteva minute după impact. Toată lumea a pus mâna pentru a ajuta. Un bărbat suna la 112 și dirija circulația, iar alții se ocupau de victime.

Șoferul de 34 de ani, din Cluj-Napoca, care a produs accidentul era și el de față. Nu se știe din ce motiv, acesta a dat cu spatele și a lovit un bunic și nepotul acestuia care traversau pe culoarea verde. 

Cele două persoane, un bărbat în vârstă de 65 de ani și un minor de circa 5 ani au fost transportate la o unitate medicală.

Imediat după producerea accidentului, echipajul SMURD, din punctul de lucru Mociu, care trecea întâmplător pe acolo, a fost solicitat de martori să oprească pentru a acorda primul ajutor calificat celor două persoane rănite în urma accidentului. Aceștia au reușit să acorde primele îngrijiri până la sosirea echipajelor alocate pentru intervenția respectivă și au sprijinit acordarea asistenței medicale de urgență până când cei doi au fost urcați în ambulanțe”, au relatat pompierii clujeni.

Comentarii Facebook