Hoțul oprit de polițiști cu focuri de armă, reținut pentru 24 de ore



Bărbatul prins, vineri, de polițiști în timp ce încerca să fure mai multe produse dintr-un magazin din cartierul Gherogheni a fost reținut pentru 24 ore.

În urma activităţilor de cercetare penală şi a actelor procedurale întocmite în 3 dosare penale care vizează comiterea infracţiunii de furt calificat, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Secţia 3 Poliţie, au reţinut, 24 de ore, un tânăr de 18 ani, din Cluj-Napoca.

Tânărul a fost prins în flagrant de poliţişti în jurul orei 16:00, după ce ar fi sustras produse alimentare şi băuturi alcoolice dintr-o societate comercială din municipiul Cluj-Napoca.

Acesta nu s-a oprit la somaţia poliţiştilor, încercând să fugă pe strada Actorului din municipiul Cluj-Napoca, iar pentru prinderea acestuia s-a folosit armamentul din dotare, fiind tras un foc de avertisment în plan vertical. În urma folosirii armamentului nu au rezultat victime.

Oamenii legii au constatat apoi că acesta mai furase bunuri din alte 2 societăţi comerciale de pe raza mun. Cluj-Napoca.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Comentarii Facebook