Hoți din locuințe prinși de polițiști la Cluj! Au dat nas în nas cu proprietarul și au luat-o la fugă



Poliţiştii clujeni au depistat doi bărbați care ar fi sustras bunuri din curtea unui imobil din Cluj-Napoca.

La data de 24 august a.c., în jurul orei 18.00, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Secţia 3 Poliţie, cu sprijinul unui cetăţean, au depistat un bărbat care ar fi sustras din curtea unui imobil de pe raza municipiului Cluj-Napoca mai multe profile din aluminiu care faceau parte dintr-un schelet al unei sere, cauzând un prejudiciu de aproximativ 1.500 lei”, informează IPJ Cluj

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, la scurt timp a fost depistat în zonă un bărbat de 27 ani, din Cluj-Napoca, care corespundea semnalmentelor indicate de persoana vătămată şi un martor, care l-ar fi surprins în curtea imobilului, cel în cauză reuşind să fugă la apariţia lor.

De asemenea, în apropierea imobilului a fost identificat şi autotursimul cu care care acesta se deplasa. Prejudiciul a fost recuperat de poliţişti şi predat părţii vătămate.

Față de cei doi bărbați a fost dispusă continuarea urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Comentarii Facebook