Hoț profesionist, dat în urmărire internațională, prins la Cluj. Era implicat în jafuri de 100.000 euro


Polițiștii clujeni au pus în aplicare, joi, un mandat european de arestare pe numele unui bărbat căutat de autoritățile italiene.

”La data de 9 mai a.c., poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Dej, în colaborare cu poliţiştii Postului de Poliţie Comunal Cuzdrioara, au depistat un bărbat de 24 de ani, din comuna Cuzdrioara, judeţul Cluj, pe  numele căruia autorităţile judiciare italiene au emis un mandat european de arestare”, informează IPJ Cluj.

Bărbatul a fost depistat pe raza comunei Ciceu-Mihăieşti, judeţul Bistriţa Năsăud. Acesta este bănuit de implicarea în comiterea a 9 infracţiuni de furt calificat,  fapte al căror prejudiciu total este estimat la 100.000 de euro.

În urma prezentării bărbatului în faţa judecătorilor Curţii de Apel Cluj în vederea confirmării mandatului european de arestare, instanţa de judecată a confirmat mandatul și a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, în vederea extrădării către autorităţile judiciare italiene.

Comentarii Facebook