Hoț prins la Cluj după ce a furat o mașină și peste 70.000 lei FOTO



Un bărbat a fost reținut de polițiștii clujeni pentru 24 de ore, după ce a furat un autoturism în interiorul căruia erau peste 70.000 lei.

La data de 22 septembrie a.c., un bărbat din Bucureşti a sesizat Poliţia cu privire la faptul că, în jurul orei 13:00, a fost deposedat de autovehicul cu care se deplasa.

În fapt, bărbatul, în calitate de reprezentant al unui agent economic, se afla pe raza judeţul Cluj în interes de serviciu. Deplasarea acestuia s-a efectuat cu un autoturism de serviciu, condus de un alt bărbat, de 58 de ani, din Bucureşti”, informează reprezentanții IPJ Cluj.

Pe varianta de ocolire a municipiului Cluj- Napoca (Vâlcele –Apahida), conducătorul auto ar fi profitat de faptul că victima a părăsit, pentru scurt timp, autoturismul şi a plecat cu acesta.

În interiorul autoturismului erau aproximativ 70.000 de lei, cinci motoare electrice, acte de identitate, carduri bancare personale şi ale societăţii reprezentate, precum şi două telefoane mobile.

 

În urma investigaţiilor efectuate, autoturismul a fost identificat. Acesta a fost  abandonat de conducătorul auto şi parcat pe strada Fabricii, din municipiul Cluj-Napoca. În interiorul acestuia au fost găsite bunurile reclamate ca sustrase, cu excepţia sumei de 70.000 lei.

 

La data de 23 septembrie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul I.P.J. Cluj l-au depistat pe bărbatul de 58 de ani, din Bucureşti, într-o staţiune turistică din judeţul Bihor. Asupra acestuia au fost găsiţi 65.000 de lei. 

 

Valoarea prejudiciului cauzat este de aproximativ 135.000 lei, acesta fiind recuperat în proporţie de peste 95 %.

 

Bărbatul de 58 de ani a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt calificat”, faptă prevăzută de Codul penal. Acesta urmează să fie prezentat în faţa procurorului de supraveghere cu propunere legală.

Comentarii Facebook