Hoț prins cu mâna în geanta unei femei, în autobuz, la Cluj. Infractorul a fost oprit de călători


Un bărbat de 45 de ani a fost reținut, marți, de polițiștii clujeni, acesta fiind acuzat că a încercat să sustragă bunuri din geanta unei femei, în timp ce călătorea cu un mijloc de transport în comun.

Conform oamenilor legii, în jurul orei 16:49, o femeie, de 39 ani, din Cluj-Napoca, în calitate de parte vătămată, a sesizat telefonic Poliţia municipiului Cluj-Napoca, despre faptul că un necunoscut ar fi încercat să îi sustragă bunuri din geantă.

Persoana bănuită de comiterea faptei, în timp ce se afla într-un mijloc de transport în comun, a fost surprinsă de victimă în momentul în care ar fi introdus mâna în geanta acesteia pentru a-i sustrage bunuri.

Poliţiştii de investigaţii criminale, cu sprijinul călătorilor din vehicul, care au dat dovadă de spirit civic, l-au identificat şi reţinut, pentru 24 de ore, pe cel care ar fi comis fapta”, informează reprezentanții IPJ Cluj.

Cercetările continuă faţă de bărbatul, de 45 de ani, din Miceşti, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Comentarii Facebook