Hoațele minore care terorizează Clujul surprinse de camere în timp ce fură un telefon din ghiozdan. Cum acționează VIDEO


Tot mai multe cazuri în care cele două hoațe minore sunt surprinse în timp ce fură apar în spațiul public.

O cititoare Știri de Cluj ne-a relatat un eveniment în care adolescentele reușesc să fure smartphone-ul unei elevi din ghiozdan, în timp ce stau la coadă într-un magazin alimentar. De asemenea, una dintre ele a încercat să îi sustragă și unei femei portofelul, însă fără succes.

Hoațele minore au reușit să sustragă un iPhone din ghiozdanul unei eleve în magazinul nostru, după câteva încercări ratate de a fura portovelul unei cliente. Aceste fete au furat de cel puțin 3 ori din magazinul nostru. Părinții elevei au depus plângere pentru furtul de mobil”, ne-a transmis clujeanca.

Tinerele acționau pe rând. În imagini se poate observa cum una dintre ele a luat o sticlă de suc din frigider și s-a așezat la coadă, filând potențialele victime, în timp ce cealaltă stătea deoparte, încercând să sustragă portofelul unei femei din geantă. 

La un moment dat, ambele minore se așează la capărul cozii, iar una dintre ele reușește să îi fure unei eleve mobilul din ghiozdan. După ce a reușit să îl sustragă, aceasta iese rapid din magazin, fiind urmată la scurt timp de complicea sa.

Oamenii legii spun că peste 7 plângeri penale au fost depuse împotriva acestora, dar toate cazurile sunt clasate. Având mai puținde 14 ani, minorele nu pot răspunde penal.


Comentarii Facebook