Hoață din buzunare care avea INTERDICȚIE de a mai ”lucra” în Cluj-Napoca, reținută în Mănăștur. Hoții nu au vârstă


Polițiștii clujeni au depsitat, joi, o femeie care avea interdicție de a se afla pe raza teritorială a municipiului Cluj-Napoca. Aceasta este o hoață din buzunare celebră, care le-a dat mult de furcă polițiștilot, dar care a fost prinsă în trecut, iar judecătorii i-au dat pedeapsă cu suspendare, având în vedere și vârsta, dar cu interdicție de a mai ”lucra” în Cluj-Napoca.

Oamenii legii au găsit-o în timp ce se afla într-un mijloc de transport în comun, în cartierul Mănăștur, și se pregătea să lucreze.

La data de 12 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Cluj, au depistat o femeie de 62 de ani, din municipiul Satu Mare, județul Satu Mare, în timp ce călătorea cu autobuzul între stațiile Calea Florești și Calea Mănăștur, deși avea interdicție de a se afla pe raza teritorială a municipiului Cluj-Napoca”, anunță IPJ Cluj.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectare a hotărârii judecătorești, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Comentarii Facebook