HAOS! Un avion întreg cu români din Cluj și București, care a aterizat în Creta, a fost testat de coronavirus


Un avion din România a aterizat pe Aeroportul Heraklion din Creta , iar pasagerii au fost testați.

Procesul a durat peste 3 ore, iar unul dintre pasageri a povestit că, din spusele personalului de la hotel, turiștii din alte țări nu au trecut prin astfel de proceduri. 

A fost o surpriză pentru toți pasagerii avionului, cred, pentru că toți eram convinși că testarea va fi aleatorie. Am fost înghesui într-un spațiu de nu mai mult de 50 de metri pătrați, nu ni s-au oferit explicații și am înțeles după câteva minute că urma să fim testați absolut toți, lucru care s-a și întâmplat”, a spus turistul.

Vă imaginați prin ce am trecut cu toții, mai ales că erau acolo mulți copii, care și-au pierdut răbdarea destul de repede. Au fost testați inclusiv bebelușii”, a povestit turistul.

Polițiștii îi supravegheau și au refuzat ”destul de brutal” să dea explicații.

Turiștii români au completat online formularul necesar pentru a intra în Grecia și pe baza acestuia au fost testați.

Pasagerii din celelalte avioane care au aterizat în Creta au plecat liniștiți la hoteluri, iar explicația primită a fost că e vorba de curse interne sau cu escală la Atena.

Personalul de la hotel a fost foarte surprins, ne-au spus că turiștii care au venit din alte țări – Norvegia, Danemarca – nu au avut absolut niciun control”, a mai spus Vlad.

Comentarii Facebook