Sambata 28 Ianuarie

Haine și încălțăminte de peste 25.000 lei, confiscate în FloreștiPolițiștii clujeni au confiscat, marți, bunuri vestimentare și încălțăminte în valoare de oeste 25.000 lei, transformate fără documente legale.

La data de 14 octombire a.c., orele 21:15, poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Floreşti au efectuat un control în trafic pentru prevenirea şi sancţinarea abaterilor rutiere şi a transportului ilicit de mărfuri”, anunță reprezentanții IPJ Cluj.

AStfel, un tânăr de 25 de ani, din Suceva a fost oprit pe DN1 E60 km 486, în localitatea Floreşti, în timp ce transporta cu o autoutilitară articole vestimentare şi încălţăminte. Tânărul nu a putut să prezinte poliţiştilor documente de provenienţă şi transport pentru bunurile aflate în posesia sa.

Conducatorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 500 lei, conform prevederilor Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite, iar bunurile transportate, în valoare de peste 25.000 lei, au confiscate de poliţişti.

Comentarii Facebook