Hackaton de aplicații mobile pentru clujeni. Peste 50 de programatori vor participa la eveniment



Hackatonul Cluj City Apps va avea loc, sâmbătă, 15 martie, la Cluj-Napoca, unde 65 de tineri programatori vor participa la un maraton de 24 de ore pentru a realiza o aplicație care ssă îmbunătățească viața clujenilor.

Primăria Cluj-Napoca, având la bază concluziile dezbaterilor pe componentele IT și e-guvernare din cadrul procesului de definire a Strategiei Municipiului și colaborarea cu Clusterul Cluj IT, urmărește aplicarea unor noi politici prin care comunitatea IT clujeană să fie implicată realmente în îmbunătățirea și dezvoltarea serviciilor online destinate cetățenilor.

65 de tineri programatori, webdesigneri, pasionați de tehnologie, s-au înscris în concursul-fulger ce vizează realizarea a cel puțin 5 aplicații pentru dispozitive mobile, dedicate clujenilor și turiștilor.

Dezvoltatorii vor începe propriu-zis concursul mâine, 15 martie, și vor "coda" încontinuu 24 de ore, urmând ca cele mai bune aplicații rezultate să fie premiate în cadrul Cluj Innovation Days”, a anunțat primarul Emil Boc pe pagina sa de Facebook.

Evenimentul este realizat în colaborare cu Primăria Cluj-Napoca, Cluj IT Clujster, Cluj Hub și Microsoft. 

 

Hackatonul se adresează atât programatorilor experimentați, cât și amatorilor, antreprenorilor, inventatorilor sau pasionaților de tehnologie

Comentarii Facebook