Gore a fost în conflict cu interlopul care s-a sinucis la Gherla

 

Apropiații lui Adrian Pop, 23 de ani, cunoscut sub numele de ”Japo Mic”, fiului celui mai temut interlop din Maramureș, cred că acesta a avut un conflict cu celebrul Gore și din această cauză s-a spânzurat.

 

”Japo Mic” s-a sinucis la Gherla zilele trecute și a fost condus miercuri, 9 ianuarie, pe ultimul drum la Baia Mare, în cadrul unei ceremonii la care au asistat peste 200 de rude și prieteni, în frunte cu nașul tânărului de 23 de ani, manelistul Liviu Guță.

 

Tatăl lui Adrian Pop, ”Japonezu”, nu a fost prezent la înmormântare, el fiind închis în Franța pentru pentru mai multe furturi din TIR-uri. 

 

”Japo Mic” a fost închis la Gherla pentru patru ani, după ce l-a atacat cu o sabie pe rivalul tatălui său și i-a retezat degetele. Tânărul de 23 de ani a fost acuzat de tentativă de omor și a fost închis la Gherla.

 

Apropiații lui Adrian susțin că acesta a intrat în conflict cu temutul Gore și s-ar fi temut pentru viața lui, conform stirileprotv.ro.

 

Autoritățile au declanșat o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările și motivele pentru care s-a sinucis tânărul.

 

Gore, intr-o colectie inedita de fotografii! Interlopul condamnat la 12 ani de inchisoare a pozat in Conan Barbarul VEZI FOTO

Comentarii Facebook