Glumă proastă sau de nota 10? Scandal la o pizzerie, după ce un grup de tineri a dat note fetelor care treceau pe lângă local. „Era doar 10”


O pizzerie a juns în centrul unui scandal după ce unul dintre angajați, alături de alți prieteni, a dat note fetelor care treceau pe stradă, prin fața localului. Scenele au atras un val de critici din partea internautelor care au considerat gestul misogin. Managerul localului se scuză: a fost o glumă proastă făcută după terminarea orelor de program.

Dădeaau note fetelor care treceau prin fața localului 

O poză cu patru tineri care dau note de 10 dar și de 10 plus fetelor necunoscute de pe stradă, a devenit virală în mediul online. Cei patru băieți se aflau pe terasa unei pizzerii din centrul Capitalei. Au scris notele pe coli și le-au ridicat ori de câte ori au văzut că trec prin fața lor domnișoare frumoase. Unul dintre ei este chiar angajatul pizzeriei. 

nota 10 coperta.jpg

Am rămas după program, au mai venit şi trei tovarăşi şi am mai stat acolo la terasă şi apoi am zis să dăm note de 10 şi 10 plus, nu neapărat doar femeilor, am dat şi la cupluri şi la persoane în vârstă. Mi s-a părut doar o glumă. Era doar 10. Pentru tine nota 10, să ai o zi frumoasă. Asta le uram fetelor”, a declarat angajatul localului, potrivit Observator. 

Imaginea cu cei patru a stârnit un val de reacți în mediul online

Gestul a devenit viral după ce una dintre fetele notate pe stradă a postat pe Instagram poza cu tinerii. Ea a fost preluată rapid şi a stârnbit un val de reacţii. Multe voci au susţinut că este un act misogin şi dezgustător care nu îşi avea locul.

Am mai văzut treaba asta cu notele și la alte locaruri, baruri. Mult misoginisc”, scrie o internaută, „Ar trebui să li se facă reclamații și să plătească amendă direct”, a mai scris o fată. 

Alții au luat-o doar ca pe o glumă: „Mi se pare interesant știi, că până la urmă noi femeile vrem să fim un pic știi să ni se ridice așa puțin moralul. Eu de exemplu m-aș bucură să zică 10, ești de 10. Chiar dacă nu sunt. Chiar dacă nu sunt, eu vreau să iau 10”, a spus o internaută. 

Administratorul pizzeriei își cere scuze, chiar dacă i se pare că gluma băieților „nu este capăt de  lume”

Erau în afara orelor de program. Erau mesele că au rămas ei pur şi simplu la o masă să aibă unde sprijini o bere. Noi regretăm, evident.  Din informaţiile mele ei au făcut-o sub formă de glumă şi încercând să fie simpatici. Fără niciun fel de hărţuire sau abordare verbală. Ei sunt nişte copii”, declară administratorul pizzeriei 


Comentarii Facebook