Gheorghe Tomescu a fost eliberat! Politistul care a omorat pe trecerea de pietoni un barbat va fi cercetat in libertate


Gheorghe Tomescu, politistul din Gherla care a accidentat mortal pe trecerea de pietoni un barbat in localitatea Bata, din Bistrita Nasaud, va fi cercetat in libertate.

Judecatorii de la Tribunalul Bistrita Nasaud i-au admis recursul si l-au pus in libertate. Avocatii lui Gheorghe Tomescu au subliniat ca cercetarea s-a terminat si clientul lor a fost trimis in judecata, astfel ca nu mai reprezinta un pericol pentru ancheta.

Judecatoria Beclean a decis initial prelungirea mandatului pe 29 de zile, lucru infirmat acum de magistratii de la Tribunalul Bistrita Nasaud.

Gheorghe Tomescu a demisionat din politie, imediat dupa producerea accidentului, astfel ca dosarul nu mai este judecat la Curtea de Apel Cluj, asa cum s-ar fi facut daca era in continuare ofiter.


Gheorghe Tomescu a accidentat, in seara zilei e 23 octombrie, un barbat pe o trecere de pietoni din satul Bata, Bistrita Nasaud. Fostul comisar de politie nu a oprit la locul accidentului si a fost gasit acasa de politisti. Tomescu a motivat ca nu a oprit pentru ca i-a fost frica de localnici.

Comentarii Facebook