Garsonieră „all inclusive” à la Cluj, WC-ul lângă aragazul din bucătărie. Proprietar: „Condiții ideale pentru o familie”


În jungla imobiliară din Cluj nu trece o zi fără să apară un anunț cu o chirie nesimțită. De data aceasta, un proprietar le propune familiilor sau cuplurilor cu venituri mici să închirieze un apartament care le are pe toate: WC, aragaz, microundă, doar că... în aceeași cameră. 

Prețul pentru oferta „all inclusive” e de doar 180 euro, dar chiriașii trebuie să scoată din buzunar banii pentru două chirii garanție.

Închiriez apartament cu o cameră, în cartierul Mărăști, pe strada Fabricii, la demisolul unui bloc. Condiții ideale pentru o familie sau cuplu cu venituri mici. Accept și animale de companie în apartament (dacă acceptă și ele bineînțeles). Este renovat, zugrăvit recent și complet utilat. Nu accept fumători! Fără agenții imobiliare! Preț doar 180 euro/lună + 2 chirii garanție.”, a scris clujeanul pe un grup de Facebook destinat închirierii doar de la proprietar.  

Câteva ore mai târziu, postarea a fost ștearsă, nu este foarte clar dacă proprietarul a reușit să închirieze garsoniera jenantă sau a fost nemulțumit de reacțiile negative primite. 

chiria.png

Comentarii Facebook