Gala Habitat pentru Umanitate Cluj 2012 aduna bani pentru construirea unei case pentru o familie defavorizata


Gala Habitat pentru Umanitate Cluj 2012 are loc joi seara, de la ora 18.00, iar tematica este Carnavalul de la Venetia.

"Gala Habitat 2012 este un eveniment de strangere de fonduri de inalta tinuta, cu participarea a 100 de invitati speciali, personalitati ale vietii publice clujene si romanesti, din cultura, business si mass-media. Fondurile stranse in cadrul Galei vor permite construirea locuintei familiei Vlaic (foto), o familie tanara in nevoie urgenta de o locuinta decenta", precizeaza reprezentantii Habitat pentru Umanitate.

Va fi organizata o tombola cu opere de arta in valoare de peste 6 000 Euro, donate de artisti si colectionari clujeni si un recital de muzica clasica sustinut de cvintetul Classis, de la Filarmonica de Stat Transilvania. Invitatul special al serii, Eusebiu Burcas, va sustine un discurs pe tema solutiilor de micro-finantare.

Gala Habitat este un eveniment devenit traditie in comunitatea clujeana, menit sa sustina eforturile de eliminare a adapostirii saracacioase din judetul Cluj. Banii vor fi folositi pentru construirea unei locuinte in Dezmir pentru familia Vlaic. "Proiectul de constructie 'Primii pasi spre ACASA' reprezinta locuinta cu numarul 76 pe care Habitat for Humanity o va construi in Cluj, iar obiectivul este finalizarea acestei locuinte pana la sfarsitul anului 2012, pentru ca tanara familie sa se poata muta cat mai curand in noul habitat", mai precizeaza reprezentantii Habitat.

Fiecare donatie si sponsorizare va contribui la ridicarea peretilor noii locuinte, la achizitionarea geamurilor si usilor sau la construirea acoperisului casei in care sa se mute familia Vlaic.

Comentarii Facebook