Gabriela Zaharie, șefa Secției de Neonatologie de la Ginecologie 1, a răspuns întrebărilor la Știri de Cluj LIVE - VIDEO


Șefa Secției de Neonatologie de la Ginecologie 1, profesorul universitar Gabriela Zaharie, este invitată la emisiunea Știri de Cluj LIVE, joi seara, de la ora 20.10.

Realizatorul Delia Cărbune îl va mai avea invitat, alături de prof. univ. Gabriela Zaharie, și pe Emanuel Ungureanu, președintele Asociației de Solidaritate și Empatie ”Claudia Safta”. În plus, în emisiune va fi și una dintre mămicile al cărei copil a fost salvat de echipa de la Secția de Neonatologie din cadrul Clinicii Ginecologie 1, condusă de profesorul Gabriela Zaharie.

Discuțiile se vor axa și pe subfinanțarea sistemului de sănătate și pe faptul că există prea puțin personal, față de volumul de muncă.

Profesorul Gabriela Zaharie este o somitate în domeniul neonatologiei, fiind recunoscută pe plan internațional. Pe mâna ei încap aproape zilnic bebeluși născuți prematur, unii cântărind chiar și 700 de grame și care au nevoie de condiții speciale și de pricepere pentru a avea o șansă la viață.

Profesorul Gabriela Zaharie a primit, miercuri seara, premiul de excelență din partea Știri de Cluj la galele organizate de Amprenta Advertising.

Comentarii Facebook