Furturi la Cluj prin ”Metoda Buna Ziua”. Cum operează tâlharii


Un bărbat de 55 de ani, din Botoșani, a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Gherla sub acuzațiile de furt.

Cel în cauză este bănuit că ar fi sustras suma de 7.500 de lei, dintr-o locuință situată în comuna Iclod. Până în prezent, în urma activităților derulate de polițiști a fost recuperată suma de aproximativ 5.500 de lei.

Cercetările au fost demarate la data de 16 noiembrie a.c., în jurul orei 13.00, când, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Gherla au fost sesizați despre faptul că în aceeași zi, în jurul orei 11.00, un bărbat care ar fi folosit metoda “Bună ziua”, ar fi sustras 7.500 de lei, din locuința unui vârstnic din comuna Iclod.

Autorul furtului a fost dat în urmărire și a fost reținut de polițiștii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Cluj-Napoca l-au identificat pe acesta în timp ce se afla în municipiul Cluj-Napoca, în timp ce se pregătea să urce în tren.

Odată cu depistarea acestuia a fost recuperată o mare parte din prejudiciul înregistrat, respectiv aproximativ 5.500 de lei.

În cauză cercetările sunt continuate de polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Gherla, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, bărbatul de 55 de ani fiind reținut pentru 24 de ore și depus într-un centru de reținere și arestare preventivă.

Comentarii Facebook