Furtuna de vineri a lăsat o parte din Florești fără curent: Se strica mâncarea în frigider și congelator!


O parte din Florești a rămas fără energie electrică după furtuna de vineri, iar oamenii reclamă că cei de la Electrica dorm. 

Pe toată  strada Avram Avram, din Floresti: zona BMW, unitățile militare și Metro, de 12 ore nu este energie electrică din cauza furtunii de aseară.

Se strica mâncarea în frigider și congelator și Electrica doarme”, a reclamat un clujean frustrat de această situație neplăcută.

--------------------

UPDATE

Ca urmare a condițiilor meteorologice extreme din data de 15.09.2023 (cod roșu de ploi torentiale și vijelii,), au fost afectate parțial instalațiile electrice din aria de acoperire a Distribuție Energie Electrică România (DEER).

În județul Cluj, pe fondul condițiilor meteo extreme, au avut loc mai multe evenimente în rețeaua de Medie Tensiune (MT), care au afectat și consumatorii din comuna Florești, și anume:

în 15.09.2023 ora 18:40 incident debutat pe LEA 20 kV Baciu-Apahida;

în 15.09.2023 ora 18:47 incident debutat pe LEA 20 kV Baciu-UAC;

în 15.09.2023 ora 19:00 incident debutat pe LEA 20 kV Marisel-Fantanele 2.

Personalul operativ a fost suplimentat și s-au depus toate eforturile pentru a realimenta, în condiții de siguranță și continuitate, toți consumatorii, cu respectarea Standardului de performanță, privind realimentarea consumatorilor, în cazuri de condiții meteo extreme”, precizează biroul de presă

Distribuție Energie Electrică România (DEER).

Comentarii Facebook