Furt în Parcul Ștefan cel Mare din Cluj-Napoca! I-a cerut iPhone -ul să dea un telefon, l-a lovit cu pumnul și a fugit

 

Un adolescent aflat în parcul Ștefan Cel Mare din Cluj-Napoca a fost lovit de un bărbat, care i-a furat telefonul mobil. 

 

Poliţiştii clujeni au identificat şi reţinut pentru 24 de ore un bărbat bănuit că ar fi lovit un minor de 17 ani si i-ar fi sustras telefonul mobil, acesta fiind cercetat pentru tâlhărie calificată.

 

În 15 iulie, la ora 12:00, Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată de un adolescent de 17 ani, din Cluj-Napoca, care a reclamat că a fost deposedat de telefonul mobil de către un bărbat necunoscut.

 

În fapt, la data de 14 iulie a.c., în jurul orei 22:30, minorul, în timp ce se afla în parcul Ştefan cel Mare din Cluj-Napoca, fost acostat de un bărbat care i-a cerut telefonul mobil pentru a suna urgent o persoană.

 

La solicitarea părţii vătămate de returnare a telefonului, bărbatul i-a aplicat o lovitură cu pumnul în zona feţei şi a fugit, păstrând asupra sa telefonul mobil.

 

În urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii, în aceeaşi zi a fost indentificat şi depistat bărbatul bănuit că ar fi sustras telefonul, stabilindu-se că este un tânăr de 23 de ani, din oraşul Huedin”, precizează Poliția Cluj.

 

Bărbatul de 23 de ani a fost reţinut 24 de ore de către poliţişti, pentru săvârşirea infracţiunii de ”tâlhărie calificată”. 

Comentarii Facebook