Furt de 100.000 de lei într-un magazin din Cluj-Napoca! Trei tineri arestați de polițiștii clujeni


Trei tineri au ajuns în arestul poliției din Cluj-Napoca, după ce ar fi sustras din depozitul unui magazin de haine, situat într-un centru comercial pe raza cartierului Gheorgheni, din Cluj-Napoca, mai multe articole vestimentare, cauzând un prejudiciu de aproximativ 100.000 de lei.

La data de 4 noiembrie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 3 Poliție Cluj-Napoca au reținut pentru 24 de ore, trei tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 23 de ani, din municipiul Cluj-Napoca și comuna Florești, cercetați într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în formă continuată.

Din cercetările efectuate de polițiști reiese faptul că, în perioada 8 septembrie a.c. – 28 octombrie a.c., aceștia ar fi sustras din depozitul unui magazin de haine, situat într-un centru comercial pe raza cartierului Gheorgheni, din Cluj-Napoca,  mai multe articole vestimentare, cauzând un prejudiciu de aproximativ 100.000 de lei.”, anunță IPJ Cluj.

În data de 4 noiembrie, polițiștii au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară, ocazie cu care au fost descoperite și ridicate hainele furate, prejudiciul fiind recuperat în proporție de 90%. La data de 5 noiembrie procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca a dispus față de cei trei tineri, măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Comentarii Facebook