Marti 6 Decembrie

FOTO/VIDEO. Doi motocicliști germani au căzut într-o râpă din Răchițele. A intervenit elicopterul SMURD


Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin acordă sprijin unui motociclist care a căzut într-o râpă în localitatea Răchițele. La fața locului intervine o autospecială cu modul de descarcerare.

Din informațiile primite până acum, victima este conștientă și cooperantă”, anunță ISU Cluj

Actualizare:

Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au intervenit pentru a oferi sprijin la un accident rutier petrecut în localitatea Răchițele. Apelul de urgență a fost primit în jurul orei 9:35, iar la misiune a participat în primă instanță o autospecială cu modul de descarcerare, precum și un echipaj SAJ. Ajunși la fața locului, pompierii au găsit o motocicletă cu ataș căzută într-o râpă adâncă de aproximativ patru metri. Două persoane, conștiente și cooperante, au avut nevoie de îngrijiri medicale. Astfel, a fost chemat în sprijin și elicopterul SMURD de la Jibou. Ajutați de un echipaj de la Salvamont, pompierii au coborât în râpă și i-au extras cu echipamentele speciale, pentru a nu le agrava leziunile. În cele din urmă, un bărbat de 64 de ani a fost transportat la spital cu elicopterul SMURD. Celălalt, în vârstă de 59 de ani, a fost transportat cu ambulanța la spital”, anunță ISU Cluj.

Conducătorul unei motociclete cu ataș, care se deplasa în direcția Cascadei Vălul Miresei ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, vehicului părăsind partea carosabilă, ulterior ajungând într-o râpă. Din informațiile primite de la locul accidentului, conducătorul acesteia, un bărbat în vârstă de 64 de ani și un pasager din ataș, bărbat de 59 de ani, ambii de cetățenie germană, au primit îngrijiri medicale de specialitate”, notează IPJ Cluj.

Comentarii Facebook