Miercuri 24 Aprilie

FOTO/VIDEO. Accident grav între localitățile Poieni și Bologa! Două autoutilitare s-au făcut praf, trei persoane rănite


ISU Cluj intervine în aceste momente la un accident rutier petrecut între localitățile Poieni și Bologa. Din primele informații, trei victime sunt rănite ușor, iar circulația este blocată pe ambele sensuri.

La ora 14.33 ISU Cluj a fost alertat pentru a interveni la un accident rutier între loc. Bologa și Poieni. Intervine Det. Huedin cu 2 Asp, 1 SMURD și 2 SAJ.  În accident sunt implicate 2 autoutilitare, trei victime rănite ușor, conștiente, cooperante. Nu sunt persoane incarcerate. Circulația este blocată pe ambele sensuri.”, anunță ISU Cluj.

În aceste momente polițiștii intervin la un eveniment rutier produs pe DN1 E60, în afara localității Bologa, în care au fost raportate 3 victime. Din primele date, coliziunea s-ar fi produs între 2 autovehicule care se deplasau din sensuri opuse, la km 537. Momentan traficul este blocat”, potrivit IPJ Cluj.

Update

Din primele informații, patru persoane au fost implicate în accident, dintre care două, bărbat 24 ani și femeie aprox 25 ani au refuzat să fie transportați la spital. În cealaltă autoutilitară, un bărbat de 57 ani și o femeie de 51 ani au fost transportați de ambulanțele SAJ la CPU Huedin pentru investigații medicale. Victimele erau conștiente și cooperante, anunță ISU Cluj. Traficul este încă blocat, dar forțele ISU Cluj se retrag în subunitate.

La data de 15 noiembrie a.c., în jurul orei 14.30, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un accident rutier produs pe DN1 E60, în afara localității Bologa. 

Din primele date s-a constatat faptul că un tânăr în vârstă de 24 de ani, din județul Bihor, în timp ce conducea o autoutilitară, la km 537+60m., într-un viraj la dreapta, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu o autoutilitară, condusă din sens opus de un bărbat în vârstă de 57 de ani, din Cluj-Napoca. 

În urma evenimenului, pentru mai multe investigații de specialitate, bărbatul de 57 de și o femeie de 51 de ani au fost transportați la o unitate medicală. Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative. Traficul rutier se desfășoară pe un sens, alternativ.”, transmit polițiștii clujeni. 

Comentarii Facebook