FOTO/VIDEO. Accident grav în Baciu! O tânără șoferiță s-a răsturnat cu mașina, după ce a intrat într-un cap de pod


Un grav accident rutier a avut loc în cursul nopții trecute pe strada Transilvaniei din localitatea Baciu. O șoferiță din Zalău a intrat într-un cap de pod, în urma impactului violent mașina s-a răsturnat.

Din primele cercetări reiese că în jurul orei 01.15, un autoturism condus înspre Cluj-Napoca de o tânără în vârstă de 20 de ani, din municipiul Zalău ar fi intrat în coliziune cu un cap de pod. În urma accidentului rutier a rezultat rănirea acesteia, fiind transportată la spital. Polițiștii continuă cercetările, urmând să stabilească împrejurările producerii accidentului rutier.”, potrivit IPJ Cluj. 

La fața locului s-au deplasat două autospeciale cu modul de descarcerare și două echipaje SAJ, unde au găsit un autoturism răsturnat pe plafon în afara părții carosabile, în care se afla o femeie în stare de inconștiență.”, anunță ISU Cluj.

Echipele de pompieri au extras de urgență victima și au predat-o unui echipaj SAJ. Aceasta a fost transportată la spital pentru investigații și îngrijiri de medicale.

Comentarii Facebook