Marti 5 Iulie

FOTO - Un român şi-a amenajat în locuinţă o cultură de cannabis cu sistem de irigare, iluminat şi filtrare


Un bărbat a fot reținut joi, 17 martie, pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc, în stare de recidivă, după ce au fost găsite mai multe culturi de cannabis în locuința acestuia, conform DIICOT.

Măsura a fost aplicată, la aceeași dată, după ce a fost efectuată o percheziție domiciliară în municipiul București, în urma căreia au fost găsite și ridicate un număr total de 16 plante de cannabis și cantitatea de aproximativ 6,5 kilograme de muguri de cannabis care urmau să fie comercializate de către reținut. 

droguri cultura 3.jpeg

De asemenea, în locuința acestuia a fost descoperită și o instalație improvizată pentru culturi interioare (iluminat, încălzire, filtrare aer, irirgare și fertilizare), conform Agerpres.

droguri cultura 1.jpeg

droguri cultura 2.jpeg

Inculpatul ar fi înființat și întreținut în cursul anului 2022, fără drept și în mod ilegal, o cultură de cannabis pe care ar fi deținut-o în vederea comercializării în mod fragmentat și repetitiv, au declarat anchetatorii care se ocupă de caz.

Bărbatul va fi prezentat vineri, 18 martie, la Tribunalul București cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, pentru cultivare, deținere și comercializare repetată de droguri de risc.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul BCCO București. 


Comentarii Facebook