FOTO. Un motociclist a fost rănit într-un accident rutier! Tânărul a fost proiectat în geamul unui supermarket din Turda


Un motociclist a fost rănit într-un grav accident rutier produs pe strada Calea Victoriei din municipiul Turda. În urma accidentului, tânărul a ajuns la spital. 

Pompierii au fost solicitați noaptea trecută să acorde prim ajutor calificat unui bărbat de 22 de ani, implicat într-un accident cu motocicleta pe Calea Victoriei din Turda. La fața locului s-au deplasat imediat o autospecială și o ambulanță SMURD. Victima a fost transportată la spital, fiind în permanență conștientă și cooperantă.

În jurul orei 22.50, un tânăr de 22 de ani, care se deplasa cu o motocicletă pe strada Calea Victoriei, din municipiul Turda a pierdut controlul asupra direcției de deplasare pe un sector de drum cu o curbă ușoară la stânga și a acroșat o bordură, iar apoi a intrat în coliziune un spațiu de depozitare a coșurilor de cumpărături aparținând unei societăți comerciale, ulterior acesta fiind proiectat într-un geam al respectivului magazin.

Conducătorul motocicletei a fost transportat la o unitate medicală. Testarea cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ”, transmite IPJ Cluj.

Comentarii Facebook