FOTO - Trafic infernal în Florești din cauza unei tamponări ușoare. Floreștenii, la limita răbdării din pricina ambuteiajelor zilnice


Traficul din localitatea Florești a fost dat peste cap în dimineața zilei de luni, 23 mai, din cauza unei tamponări ușoare între două mașini, în zona sensului BMW, circulația desfășurându-se bară la bară. 

În fiecare dimineață, Floreștenii care trebuie să ajungă la muncă în oraș, duc o adevărată luptă cu nervii, căci în fiecare dimineață se lovesc de aceeași problemă: traficul. Frustrarea crește și mai mult în momente de genul, când din pricina unui mic incident pe ruta Florești - Cluj-Napoca, oamenii sunt nevoiți să petreacă și mai mult timp în mașină.

florensti.jpg

Șoferii care au de-a face  cu traficul infernal de dimineață, reclamă lipsa unei centuri ocolitoare, pentru a nu mai fi nevoiți să traverseze orașul prin centrul acestuia. Majoritatea se plâng de timpul pierdut, de-a dreptul, în trafic, unii ajung să petreacă o oră pe drum ca să îi ducă pe cei mici la școală, sau pentru a ajunge la job.

După accidentele de weekend, a devenit o normalitate ca și în ziua de luni dimineață să dăm de accidente… Toată lumea e șofer în ziua de azi chiar dacă are sau nu treaba cu condusul…”, a scris un floreștean pe un grup de Facebook, unde cineva a postat o imagine în care se observă traficul infernal de azi dimineță, și care reflectă adevărul pe care floreștenii trebuie să îl îndure zi de zi. 

Mulțumim Boc pentru centuri ocolitoare”, a mai scris un floreștean nervos, cel mai probabil prins și el în trafic. „Mai bine mergi cu bicicleta, sau alergi, că ajungi mai repede”, a mai adăugat un internaut. 


Comentarii Facebook