FOTO - Ploaia torențială de marți seara a lăsat în urmă zeci de străzi, garaje și subsoluri sub ape


Au fost inundate zeci de străzi, garaje și subsoluri din Cluj-Napoca și Florești după furtuna violentă de marți seara. Pompierii au fost chemați în mai multe zone din  municipiu dar și din Florești pentru a-i ajuta pe locatari să-și scoată apa din garaje și beciuri. 

Forțele noastre acționează pentru înlăturarea efectelor negative ca urmare a fenomenelor meteo din ultimele 24 de ore. Astfel, pompierii sunt prezenți concomitent pe străzi din Clu-Napoca, dar și din Florești. Problemele s-au raportat pe străzile Cireșilor, Craiova sau Ion Popescu Voitești din Cluj-Napoca”, au transmis pompierii de la ISU Cluj.

inundatie floresti 3.jpg

De asemenea, lucrăm pentru scoaterea apei de pe străzile Porii, Urușagului sau Florii din comuna Florești. În majoritatea cazurilor intervenim la garaje și subsoluri inundate. În teren se află pompierii de la Detașamentele 1 și 2 Cluj-Napoca, respectiv de la Punctul de Lucru Florești. Situația este în dinamică”, au mai spus reprezentanții ISU Cluj.

inundatie floresti 2.jpg

Probleme destul de mari au fost depistate și în cartierul Zorilor, reamintim că tot județul Cluj se află sub atenționare de COD Portocaliu de ploi torențiale și vijelii. 

Sursa foto: Facebook Traiesc in Floresti-Cluj

Vezi și: VIDEO - „Someșul navigabil!”: O arteră principală din Zorilor, inundată de ploaia de marți seara


Comentarii Facebook