VIDEO/FOTO - Percheziţii la traficanții de droguri în judeţul Cluj. S-au găsit peste 3 kg de cannabis. Doi tineri, reținuți în urma perchezițiilor


La data de 2 noiembrie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj, au desfășurat o acțiune pe linia combaterii traficului de droguri, fiind efectuate 4 percheziții domiciliare, în municipiul Cluj-Napoca și în localități situate în județul Cluj. Două persoane au fost reținute pentru 24 de ore, ulterior fiind arestate preventiv.

Din cercetări a reieșit că, din 2021 și până în prezent, cei bănuiți ar fi procurat și comercializat către diverși consumatori, droguri de risc și substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive”, au transmis polițiștii clujeni. 

Trei kilograme de cannabis și peste un kilogram de 3-CMC, ridicate în urma perchezițiilor

În urma perchezițiilor, au fost indisponibilizate 3.029,3 grame de cannabis, 1.166,4 grame de 3-CMC și alte 15 grame de ciuperci halucinogene. De asemenea, au mai fost descoperite și ridicate 3 telefoane mobile, peste 46.000 de lei, două cântare de mare precizie și un aparat de vidat.

dr 1.jpeg

dr 3.jpeg

dr 4.jpeg

În baza probatoriului administrat, a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore a doi bărbați, de 29 și 31 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, respectiv municipiul Bistrița, iar în cursul zilei de astăzi, 3 octombrie a.c., au fost prezentați judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj, care a dispus pe numele acestora măsura arestării preventive, pentru 30 de zile”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj. 

dr 2.jpeg

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor Serviciului Criminalistic din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj și al jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca.

Sursa foto: IPJ Cluj

Comentarii Facebook